Artikkelsøk
Mest lest
dummy image

SUG

SUG er et magasin drevet på frivillig basis. Fellesnevner for artiklene er at forfatterne skriver om ting som engasjerer dem. Forhåpentlig fører dette til at innholdet på SUG blir av varig verdi.

Alle kan bidra ved å sende artikler til admin@sug.no. Artiklene kan handle om alt så lenge de respekterer allmen høflighet og gjeldende lovverk. Vi ser frem til å lese ditt bidrag!

Hvis du har mye på hjertet, kan du få en egen forfattertilgang som gjør at du kan legge ut og redigere artiklene dine selv. Du får hjelp underveis, og du får tilgang på et eget forum for å snakke med de andre forfatterne. Du kan også få egen SUG-e-postadresse.

SUG hadde oppstart i 2000, og har hatt varierende antall lesere, fra noen få om dagen til hundrevis. Sjeldne temaer er ekstra spennende. Hvis artiklene er gode, kan du få mange lesere.

SUG-motoren er utviklet spesielt for SUG ut fra strenge kriterier. SUG skal være tilgjengelig fra alle plattformer (Windows, Mac, Unix, WAP osv.), - tilgjengelig på lavhastighets Internett-forbindelser, samt handikapvennlig. I tillegg skal du aldri trenge mer enn tre klikk for å komme til innholdet.

For deg som lurer: SUG som i "sug-i-magen". Din grumsete fantasi er ikke vårt ansvar ;O)))

Tried to disconnect from closed db handle!